Giv gratis prøver

produktside banner

Hvad er PE?Hvor meget ved du om PE-belagt papir?

Alle bør være fortrolige med papir.For vi kan se alle slags papirprodukter i mange scener i dagligdagen.Vi kender for eksempel til papirkopper, papirskåle, papirtallerkener og fastfood-kasser.Vi ved alle, at papir er hygroskopisk (absorberer let fugt) og har lav sprængstyrke.Men hvis du er forsigtig, vil du opdage, at disse papirer har en klar, blank, glat berøringsfilm på indersiden.Det er en PE-film, som ser ud til at lægge et magisk lag på papiret, hvilket giver det superkraften til ikke at være bange for vand og olie.Lad os sammen afsløre mysteriet med bestrøget papir!

Indhold

1. Hvad er PE?
2. Klassificering af PE.
3. Fordeling af PE produktionskapacitet på land.
4. Hvad er PE-belagt papir?Hvad bruges det til?
5, Klassificering af PE-belagt papir.
6. Påføring af PE-belagt papir.

PE粒子200k

Hvad er PE?

Før du forstår PE-belagt papir, lad os tale om dets vigtigste råmateriale - polyethylen.Polyethylen er en forkortelse for PE, som er en termoplastisk harpiks polymeriseret fra ethylen.Udseendet af polyethylen er mælkehvide voksagtige partikler, som er smagløse, lugtfri, ikke-giftige og føles som voks.Hovedegenskaben ved polyethylen er billig, som har fremragende koldbestandighed, kemisk stabilitet, elektrisk isolering og andre egenskaber.Så det har en meget bred vifte af anvendelser.Anvendes hovedsageligt til fremstilling af film, emballagematerialer, beholdere, rør, ledninger og kabler, daglige fornødenheder osv. Desuden kan det bruges som højfrekvente isoleringsmaterialer til fjernsyn, radarer osv. Siden anvendelsen i 1922, polyethylen har udviklet sig til verdens største syntetiske harpiks og det største forbrug af plastemballagematerialer.Det indtager en central position i plastindustrien.

Klassificering af PE
På grund af polyethylens forskellige polymerisationsprocesser er dens struktur også anderledes, og de tilsvarende produktegenskaber er også meget forskellige.Kan hovedsageligt opdeles i: Low-Density Polyethylen (LDPE), Lineær Low Density Polyethylen (LLDPE), High-Density Polyethylen (HDPE).
LDPE: Anvendes hovedsageligt til syntetisk papir, landbrugsfilm, film til industriel emballage, tråd osv.
LLDPE: Anvendes hovedsageligt til ledninger og kabler, rør, daglige fornødenheder osv.;
HDPE: Anvendes hovedsageligt til ligaturer, reb, fiskenet osv.
新闻配图

 

Fordeling af PE produktionskapacitet på land
Fra april 2022 har Kinas PE-produktionskapacitet nået omkring 29,18 millioner tons, hvilket tegner sig for 21% af verdens samlede PE-produktionskapacitet.Det kan ses af dataene, at den globale PE-produktionskapacitet hovedsageligt er koncentreret i Kina, USA og Saudi-Arabien.Kina er i øjeblikket det land med den største polyethylenproduktionskapacitet i verden.

nyheder3_1

 

 

Hvad er PE-belagt papir?

Vi har allerede haft en dyb forståelse af PE ovenfor, så hvad er PE-belagt papir?Enkelt sagt er PE-belagt papir et kompositmateriale fremstillet af papir som basismateriale og belagt med et lag polyethylenfilm på basispapiret, det vil sige, at plastpartiklerne er belagt på overfladen af ​​papiret af en støbemaskine.Papir er let at blive vådt, men efter at være perfekt kombineret med polyethylen kan bestrøget papir opnå effekten af ​​vandtæt, olietæt og modstandsdygtighed over for høje temperaturer.

Klassificering af PE-belagt papir

Ifølge forskellen mellem antallet af coated film kan den opdeles i enkeltsidet PE-belagt papir, dobbeltsidet PE-belagt papir og mellemlags PE-belagt papir.

1. Enkeltsidet PE-belagt papir
Enkeltsidet PEcoated papir er belagt med PE-folie på den ene side af basispapiret.Det bruges i varme drikkepapirkopper, hamburgerpapir osv.
2. Dobbeltsidet PE-belagt papir
Dobbeltsidet PE-belagt papir er PE-belægning på begge sider af basispapiret.Det bruges i kolde drikkepapirkopper.
Mellemlag belagt papir

Sandwichbelagt papir er at lægge PE-belægning mellem to basispapirer for at syntetisere et stykke papir for at øge papirets fleksibilitet.
Almindeligvis brugt i: tørremiddelemballage, fødevareemballageposer osv.
Ifølge de forskellige belægninger kan den opdeles i to typer: lys film og underfilm.
Bright film er en gennemsigtig dobbeltsidet polyethylenfilm med lys overflade og glat hånd.Den matte film er en mat polyethylenfilm med en mat film med en dugget overflade.
Pailletterne har high definition, og tryksagen er mere farverig.Matte film er mere dæmpede i farven.
Brugen af ​​bestrøget papir
Bestrøget papir er tæt forbundet med vores daglige liv og har en bred vifte af anvendelser, hovedsageligt brugt i emballage, fødevarer, medicin, elektronik, hardware, udstansning osv.

Anvendelsesområde for bestrøget papir:

Anvendelsesområde for bestrøget papir
1. Kemikalier: tørremiddelemballage, mølkugler, vaskepulver, konserveringsmidler.
2. Mad: nudelbundter, isemballage, mælk.


Indlægstid: 16. nov. 2022